Су-вид – технологія приготування їжі, при якій продукти, що готуються, спочатку поміщають у вакуум, а потім занурюють у воду.
Особливості технології су-вид
Щоб створити безповітряний простір, продукт поміщають у щільну герметичну упаковку за допомогою спеціального пакувального пристрою. Упакований продукт ставлять на водяну баню, де процес приготування йде при відносно невисокій температурі +55... +85 ° C (залежить від типу продукту).
Об'єм посуду для приготування - 5-15 літрів, дозволить готувати маленькі та великі за розміром продукти. Для приготування можна використовувати той посуд, який є у вас вдома.
Налаштування температури – 20-95 ℃ дозволить встановлювати з точністю до ± 0.1 ℃. Таке точне температурне налаштування дозволить готувати страви ресторанного рівня на своїй кухні.
Автоматичні програми – 1 (60 °C/100 хвилин), 2 (65 °C/90 хвилин), 3 (55 °C/30 хвилин), 4 (85 °C/40 хвилин) дозволять приготувати кулінарні шедеври без попередніх налаштувань. Температура та час приготування закладені в програму та не потребують додаткових налаштувань.
Таймер – дозволяє встановити час роботи пристрою до 99 годин 59 хвилин. Це дає можливість настроювати роботу приладу навіть для тривалих циклів приготування (наприклад для приготування тушонки або рибної консервації).
Циркуляція води – здійснюється за рахунок спеціальної помпи. Вода циркулює по колу, тим самим запобігає перепадам температур, які могли б погіршити якість страви. Після приготування страва виходить як на професійній ресторанній кухні.
Електронна книга рецептів – дозволить заощадити час на пошуки рецептів в інтернеті, журналах. Особливості AENO у тому, що книга постійно поповнюватиметься новими рецептами. Це дозволить щодня балувати рідних та близьких своїми новими кулінарними шедеврами.