Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Дубровиця вул. 1000-ліття Дубровиці, 2
м. Дубровиця вул. 1000-ліття Дубровиці, 2
Пн-Пт: з 09.00 до 18.00
Субота: з 09.00 до 14.00
Неділя: з 09.00 до 14.00
+38 067 717-11-77 +38 050 717-87-00 Замовити дзвінок

Молоко

Молочні продукти є найважливішою складовою щоденного раціону людини. Дієтологи всього світу схиляються до того, що відсутність «молочки» в раціоні призводить до дефіциту кальцію і заліза в організмі, а також неправильної роботи шлунково-кишкового тракту в цілому. Більш того, багато лікувальні дієти включають в себе молочні страви в якості обов'язкових.

Медики розробили навіть норми вживання молочних продуктів для населення. Так, за даними МОЗ, в раціоні дорослого повинно бути присутні не менше 25% «молочки»; а діти і підлітки повинні вживати не менше 50% таких продуктів.

Молоко пастеризоване - продукт, який виробляється згідно з нормами пастеризації. Суть процесу в одноразовому нагріванні рідких продуктів до певної температури. У пастеризоване молоко немає живих організмів, тому воно не псується деякий час. Вважається, що корисні речовини зберігаються в пастеризованих продуктах. За допомогою пастеризованого молока мами готують дітям смачні молочні каші та супи. Молоко пастеризоване можна пити без попереднього кип'ятіння.